HJ ART STUDIO_LOGO

DEKORÁCIÓ - FALFESTÉS SZOLGÁLTATÁSOK

 
 

A falfestés nagy tradícióval rendelkezik. Akár kültér-beltér, akár cégek vagy magán megrendelők számára készül, az egyedi kézzel festett mintázat exkluzív hatást kelt és élményt nyújt.

A lakás vagy iroda legszebb részei ahol a számunkra kedves emlékek és egyedi kézzel készített dekorációk vannak. Gyermekszoba, nappali vagy iroda - egyaránt szebbé tehető egy ízléses kiegészítővel.

 

Falfestés

Legalább 5-6 héttel előbb* keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné. Végső határidő 2 héttel előtte*, de az + 30% - ha reálisan vállalható.

*(Érdemes számításba venni az esetleges anyagbeszerzés, a speciális technikát igénylő fázisok, valamint a száradás idejét is.)

Egyedi mintázatok, klasszikus vagy valósághű, realisztikus ábrázolás, absztrakt vagy nonfiguratív elemek, növényi ornamentika. Egyedi "plasztikus" dekorációs falfestékek, berakások, aranyozás alkalmazása.

Méretek:

A méret a kivitelezési, festési technika és körülmények figyelembevételével kerül megállapításra és véglegesítésre.

Dekoráció

Legalább 2-3 héttel előbb* keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné. Végső határidő 1 héttel előtte*, de az + 30% - ha reálisan vállalható.

*(Érdemes számításba venni az esetleges anyagbeszerzés, a speciális technikát igénylő fázisok, valamint a száradás és beépítés idejét is.)

Faliképek, közepes vagy nagyobb méretű kiegészítők, bútorelemek. Fa, fém, gipsz, epoxy alkalmazásával.

Méretek:

Teljes egészében a formai elgondolás, kivitelezési technika és beszerelési körülmények figyelembevételével kerül kialakításra.

HJ Art Studio_tárgymutató
HJ Art Studio_tárgymutató
HJ Art Studio_tárgymutató

Fontos, hogy kész, megfontolt koncepció legyen a megvalósítani kívánt falfestmény vagy dekorációs elem - ez meghatározza majd a technikát, a végleges méretet, festést - illetve szállítást, felhelyezést is.

EZÉRT:

KERESSEN BIZALOMMAL!

Azonnali elérhetőségek:

HJ Art Studio_tárgymutató
HJ Art Studio_tárgymutató
HJ Art Studio_tárgymutató
HJ Art Studio_tárgymutató

Személyes felmérés

Minden esetben* szükséges, hogy személyesen tudjam a helyszínen felmérni az igényeket, megnézni a lehetőségeket. Ez a kivitelezés formai, technikai, valamint szállítási és beszerelési szakaszára is befolyással lehet, így elengedhetetlen.

 

*A belsőépítésszel közösen előre meghatározott és kész koncepció esetén nem szükséges. Ez esetben a kész szerkezeti rajzok és látványtervek átadása elegendő.

konzultáció

Konzultáció

Elengedhetetlen, hogy minden gondolat, ami az alkotási folyamatot és a végleges koncepció megvalósulását segíti tisztázva legyen és mindenki által ismert legyen. Egyedül ez szavatolja a lehető leggyorsabb, de precíz, minőségi munkát és a megrendelő belső igényeinek megfelelő műalkotás létrejöttét.

Terv elfogadás

A személyes felmérés és a konzultációk - adott esetben tervező belsőépítész közreműködése után a végleges tervek és költségek elfogadására kerül sor. Megrendelő és szolgáltató érdeke is az, hogy ne legyenek meg nem válaszolt kérdések, utólagos problémák a kivitelezés során.

  • méretpontos szerkezeti rajzok

  • 3D látványterv vagy fotó

Ezt követően indul az anyagbeszerzés és kivitelezés. 

falfest%25C3%25A9s%2520eszk%25C3%25B6z%2
HJ Art Studio_tárgymutató

következik
a MUNKA

HJ Art Studio_tárgymutató

Az árak:                         Belföldi csomagfeladás díjkalkulátor

 

Az elkészült dekorációs elemeket, faliképeket nagy körültekintéssel csomagolva küldöm el, 1 négyzetméter méretig törékeny kezelésselAz ezt meghaladó méretű, vagy utólagos beszerelést igénylő dekorációkat személyesen szállítom ki.

Nyíregyházán minden termék személyesen is átvehető.

Az egyedi igényeket és részleteket egyeztetjük.

mpl-logo_kicsi
HJ ART STUDIO_LOGO

Várom jelentkezését!

Üdvözlettel:

Holecskó János

HJ Art Studio

HJ Art Studio_tárgymutató
happy surprised
HJ Art Studio_tárgymutató