3D DESIGN - SZOLGÁLTATÁSOK

HJ Art Studio 3D logo

MODELLEZÉS

animáció

Feltöltés alatt...

LÁTVÁNYTERVEZÉS

Feltöltés alatt...

A tervezés minden gyártási folyamat alapja. Ha költséghatékonyan akarunk biztosra menni, akkor elengedhetetlen, hogy a prototípus méretpontos 3D változata elkészüljön, mielőtt drága anyagot és időt pazarolnánk egy nem végleges verzióra.

A vizualitás korunk egyik legfontosabb eleme az élet minden területén, de különösen igaz a reklámiparban, kereskedelemben. Ha a leglátványosabb, a legfigyelemfelkeltőbb reklámanyagot szeretné? Vagy egy élménygazdag és mutatós egyedi ajándékra van szüksége? Az Ön megoldása is a 3D ANIMÁCIÓ!

A belsőépítészet vagy térben alkotó művészetek, illetve a formatervezés nélkülözhetetlen eleme a látványtervezés, ami bemutatja az ügyfeleknek, befektetőknek, milyen lesz a projekt a gyártási, kivitelezési folyamatok végén.

 
0057.png

Modellezés

Legalább 3 héttel előbb* keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné.

Végső határidő 1 héttel előtte*, de az + 30%.

*(Érdemes számításba venni az egyediség, komplexitás fokozatát is.)

A 3D modellezés lényege, hogy síkban, tehát 2 dimenzióban szerkesztett és ábrázolt idomokat, formákat, tárgyakat térbeli objektumokká alakítunk át. Nagyon fontos a pontos szerkezeti ábrák vagy nagy felbontású tárgyfotók beszerzése. Amelyek fő nézetekből - minimum 3 (!) - bemutatják a mintázandó eleme(ke)t. A terveken szereplő elől, oldal, hátul, felül és alul nézetből származó forma és megadott méret információk alapján a megvalósítandó tárgyunkról egy minden elemében élethű látképet kapunk, ami alapján véglegesen eldönthető, hogy megfelel-e az eredeti elképzeléseinknek, elvárásainknak.

A 3D modell teljesen "felruházható" mind színében, anyagában, formájában, megvilágításában azokkal a tulajdonságokkal, amelyek a később legyártott munkadarabot jellemzik majd. 

0000.png

Animáció

Legalább 5 héttel előbb* keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné.

Végső határidő 2 héttel előtte*, de az + 30%.

*(Érdemes számításba venni az egyediség, komplexitás fokozatát is.)

Az animáció a modellezésre épül. A modellezett elemek és enteriőr összeállítása egy előre meghatározott koncepció alapján. Legyen szó az elemek mozgásáról illetve a bemutató kameramozgásról, fény - árnyék hatásokról, amelyeket apró részletességgel illeszteni lehet a megrendelő elképzeléseihez.

0186.png

Látványtervezés

Legalább 5 héttel előbb* keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné.

Végső határidő 2 héttel előtte*, de az + 30%.

*(Érdemes számításba venni az egyediség, komplexitás fokozatát is.)

Látványterv készülhet adott tárgyról, tárgycsoportról, épületek külső vagy belső részéről, stb. Adott környezetben és nézőpontból bemutatva.

A 3 dimenziós ábrázolás több stílusban is, több textúrával is megvalósítható, a skicctől az élethű - anyaghű látványig.

Fontos meghatározni, hogy mi a konkrét elképzelés - vagy közösen kidolgozni azt, hogy a végleges cél megvalósulását minél sikeresebben elősegítsük.

KERESSEN BIZALOMMAL!

Azonnali elérhetőségek:

Quiet Desk
Mobile Phone
HJ Art Studio logo - portrekeszites.hu
konzultáció.jpg

Saját elképzelések - folyamatos konzultáció

Elengedhetetlen, hogy minden gondolat, ami az alkotási folyamatot és a végleges koncepció megvalósulását segíti tisztázva legyen és mindenki által ismert legyen. Egyedül ez szavatolja a lehető leggyorsabb, de precíz, minőségi munkát és a megrendelő belső igényeinek megfelelő műalkotás létrejöttét.

következik

MUNKA

data transfer háttér.jpg

Az átadás:

Szükséges az előre meghatározott igények szerinti adathordozó biztosítása: pendrive, kártya, külső meghajtó.

Illetve igény szerint lehetséges az internetes - elektronikus továbbítása is az elkészült anyagoknak.

Várom jelentkezését!

Üdvözlettel:

Holecskó János

HJ Art Studio

happy surprised.jpg

HJ

© 2020 Minden jog fenntartva! HJ Art Studio - Holecskó János

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest